Mehr Kilometer machen und Fahrrad fahren? Fiets traf andere
Ausbildung

Mehr Kilometer machen und Fahrrad fahren? Fiets traf andere

Anonim Meer kilometers maken? Fiets dan met anderen

Radfahren NL

Als je in je eentje gaat fietsen, is het niet moeilijk om entschuldigungen für die lange rit je op de planning had staan ​​toch maar iets korter the maken: het is slecht weer, je fietskleding favoriete zit in de was of je hond kijkt smachtend naar je om een ​​stukje te gaan wandelen. Wie geht es dir?

Fiets traf vrienden

Maar die training moet toch echt gedaan worden. Dan is er een simpele manier om te zorgen dat je gegarandeerd je kilometer maakt: trommel wat vrienden op of sluit je aan bij een groepsrit in de buurt. Volgens het Strava 2018 Jahresbericht blijkt namelijk dat mensen die met other fietsen gemiddeld 52% meer kilometer afleggen dan solo-rijders. Daarnaast blijkt ook dat fietsers die zich bij een Strava Club zoals onze eigen Bicycling NL Strava Club hebben aangesloten, drie keer zoveel activiteiten uploaden than solisten. Sie können sich sogar über einen Strava-Club anmelden!

Als je traf je vrienden fietst, rijd je makkelijker harder, langer en verder weg van huis. Möchten Sie die günstigsten Preise für dieses Produkt finden? Die drempel is een stuk hoger dan in je eentje. Außerdem ist es nicht möglich, einen Artikel zu kaufen, der echt ist und die Dinge betrifft. Afspraak ist Tenslotte Afspraak, toch?

'Fietsen in een groep, zelfs as het een informele vriendengroep is, zorgt ervoor dat een bepaalde mate van verantwoordelijkheid is om ook echt te gaan. Die Verantwoordelijkheid ontbreekt als je fietst, 'zegt Ed Nessen, ein Cycling Club Coördinator van Rapha. Rapha organiseert wereldwijd regelmatig groepsritten, verspreid über 22 standorte in 13 landen. Ook in Amsterdam vind je een Rapha Club.

Strava

image Eingestellt von: gebruik Strava

Strava is overigens niet de eerste the aantoont dat hebben van trainingsmaten een prestatie-bevorderend effect heeft. Trainen met other, vooral as het in teamverband is, trainingsverdächtig und zehnfach in je eentje, zo blijkt uit een studie van de Society of Behavioral Medicine. Die Daten wurden mit den Strava-Daten verglichen: Hoe verder je van huis rijdt, hoe lnger je op de fiets zult zitten.

Daarnaast is er ook nog een competitie-element: Männer, die trainiert haben und darüber nachdenken, ob es sich um ein Training mit einer Intensität von 200 Prozenten handelt, sind von der Kansas State University zu hören.

Fietsen in einer Gruppe

'Fietsen in een groep zorge ervoor dat je harder fietst und je in je eentje zou kunnen, vooral als je regelmatig met mensen fietst the iets sterker zijn dan jij, ' zegt Nessen. "Je gaat net iets voorbij je comfortzone rijden, Zowel in afstand als in intensiteit."

Zorg er dus voor dat je mensen om je heen verzamelt die iets sterker en sneller zijn und jijvoor de dagen dat je af wilt zien en ga tijdens rustige trainingsdagen op stap met fietsers the een gelijkwaardig niveau hebben en net as jije en long, rustige training Willen Doen. Als je moet lossen uit een groep met fietsers die veel sterker zijn und jij, kan dit namelijk weer ween knauw aan je zelfvertrouwen geven. En een te langzame rit met fietsers the veel minder conditie hebben dan jij, kan er weer voor zorgen dat het alleen maar saai is en en er niet beter van wordt.

Trainen traf vrienden

Tot slot - en het is niet dat je de wetenschap ervoor nodig hebt om je dit vertellen - is het nog eens veel leuker en gezelliger om met other te fietsen. Sie haben die Möglichkeit, Ihre Ausbildung zu absolvieren, und Sie haben die Möglichkeit, Ihre Ausbildung an der University of Southern Califonia zu absolvieren.

'Fietsen is wat dat betreft een interessanten sport, omdat het een individuale sport is - toch we allemaal dat de kilometer sneller voorbij gaan as je in een groep rijdt. Je kunt met elkaar kletsen, elkaar uitdagen op verschillende segmenten en afsluiten met een kop koffie von een biertje, 'zegt Nessen. 'Het can ontzettend waardevol zijn om deze geweldige (en soms iets minder geweldige) ervaringen met other op de fiets te delen.'

Wenn Sie sich Sorgen machen, dass Sie mit Ihrer letzten Gruppe fertig werden, können Sie sich über die Gründe für die Online-Motivation und die Gründe für die Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung der Ablehnung informieren. Je hebt er zelfs het voordeel van je kunnen verschuilen achter iemands brede rug.

De juiste groep

Toch, as je gewend bent om altijd maar all te fietsen, can het idee van je aansluiten bij een groep soms retespannend zijn. Zeker als de mensen in the groep sterker, fitter en sneller dan jij zijn. Maar onthoud: Het is de bedoeling dat zo'n rit voor de lol is, ongeacht het niveau waar je op rijdt. En het is daarom belangrijk om geen thoughtes als 'niet goed genoeg' von 'ik ben te langzaam' toe te laten. Dit staat je lol in de weg.

image Hoe leer ik in een groep rijden

Die Liste enthält Informationen zum Zeitpunkt der letzten Überprüfung und zum Zeitpunkt der Überprüfung des sozialen Charakters in der Gruppe (in englischer Sprache, in englischer Sprache, in englischer Sprache, in englischer Sprache, in englischer Sprache, in englischer Sprache und in englischer Sprache). 'Er zijn honderden soorten groepsritten, variërend van super-entspannt und super-opgefokt met all wedstrijdachtige kenmerken van dien. Een groepsrit kan soms ongeorganiseerd overkomen - of zelfs ronduit egoïstisch ieder voor zich - maar er zijn ook georganiseerde strak, volgens all wettelijke en sociale regels rijdende groepsritten the een gelijkmatig tempo rijden. Of groepen die vooral sociaal willen zijn und achteraf wel kijken hoe hard ze gereden hebben, aldus Nessen. Probeer gewoon eens wat uit en raak niet gedemotiveerd na een groepsrit die je niet zo leuk vond. Uiteindelijk word je overal sterker van!

Advertentie - Lees hieronder verder

Tipp Der Redaktion