Huishoudelijke artikelen als fitnessapparatuur
Ausbildung

Huishoudelijke artikelen als fitnessapparatuur

Anonim image

GettyGetty Images

Gebruik wasmiddel als een kettlebell

Armspieroefeningen zijn uitstekend uit voeren met een fles wasmiddel (zolang het maar een handvat heeft). Von je kan een kettlebell-swing doen, waarbij je voor moet zorgen dat je bilspieren aan het eind van elke zwaai aanspant.

Gebruik een rugzak als gewichtsvest

Waarom investeren in een gewichtsvest versie als je een rugzak hebt? Gooi gewoon een paar soepblikken von waterflessen in einem Teppich und einer Schlacke. Beginne langzaam, mache eine Wandertür und mache eine kleine Wandertür. Handige tip: weeg de zak op een weegschaal, zodat je weet met hoeveel kilo je werkt en je het gewicht can laten toenemen als je sterker wordt.

Gebruik een bezem voor mobiliteitsoefeningen

Die kruimels op de keukenvloer kunnen wachten. Es wurde ein langer Stahl und eine lange Horizontale für ein Heupen erreicht. Breng de steel omhoog, dan achter je hoofd en naar beneden naar je bilspieren. Keer terug om 1 herhaling te voltooien.

Gebruik een handdoek bij je buikspieroefeningen

Öffnen Sie das Fenster mit den kleinen Handgriffen. Plaats de handdoeken op een houten of betegelde vloer onder je handen of voeten of moeilijkheidsgraad van traditionele buikspieroefeningen te vergroten. Denk aan oefeningen zoals de 'Bergsteiger' de 'Hechte'.

Gebruik je wasmand voor een deadlift

Als er één ding is waar wij fietsers aan lijden, is het wel de overvloed aan zweterige, stinkende kleding op elk moment van de week. Gebruik al dat wasgoed om een ​​goede training met je wasmand te doen. Begin door met lichte kniebuiging te gaan staan. Du bist in der Nähe von naar beneden und pak de mand. Span je hamstrings en bilspieren aan de heupen weer naar voren te duwen, terug naar de startpositie. Streef naar 3 Sätze von 20 Kreuzheben erfüllt wasmand.

Gebruik je bed voor balansoefeningen.

Net als een zacht bankkussen, is je matras de perfecte plek om je balans to test - je hoeft er zelfs je bed niet voor uit te komen. Ga voorzichtig staan ​​en oefen met licht balanswerk, zoals een deadlift met één been. Het onstabiele oppervlak zal je kleine, stabiliserende spieren trainen.

Gebruik een fietspomp om je triceps te trainen

Toegegeven, je moet een aantal banden voor leeg laten lopen en weer oppompen, maar daag jezelf eens uit door te kijken hoe snel je four cycli kunt doorlopen. Plaats twee voeten op de pomp am stabiel te houden en gebruik vervolgens je armen am core om de band op te pompen.

Gebruik een zwaar voorwerp om planken / pushups nog zwaarder te maken

Kinderen zijn hiervoor een uitmate geschikt item. Maar een kartonnen doos met een paar boeken doet ook wonderen. Balancieren Sie den Teppich aus Schouders und einem Brett aus Damhirschkuh und Serien-Liegestützen. Kantel bij een plank je bekken goed naar zodat je navel als het ware naar binnen trekt. Je rug, billen en benen maken zo een kaarsrechte lijn.

Advertentie - Lees hieronder verder

Tipp Der Redaktion